Personlig kontakt

Udgivet af Sara

Personlig kontakt er god kontakt. Med de mange elektroniske muligheder, der findes i dag, er vi i højere og højere grad gået over til, at kommunikere på medier som mail og sms, ligesom alt information nu hentes på en hjemmeside. Det betyder ofte at hele processen fra et nyt medlem kontakter klubben, til det nye medlem står nede i hallen, er foregået uden direkte kontakt med vedkommende. Naturligvis vil dette i mange tilfælde være en ok løsning, men vi ved også at det ind imellem går galt, fordi f.eks. træneren ikke lige havde fået læst sine beskeder og derfor ikke vidste at der kom en ny spiller, og derfor blev lidt irriteret da den nye spiller pludseligt stod der foran ham/hende.

Buddy ordning

En måde at byde nye spillere velkomne på på holdet, kan være ved på forhånd at have udpeget en “buddy”, som står klar til at tale med “den nye” og er klar til at spille med “den nye”. Det kan f.eks. bare være de første tre træninger, indtil tingene begynder at køre af sig selv.

Det er altså bare lettere at forventningsafstemme gennem personlig kontakt – det være sig udad såvel som indad i klubben. 

Previous Følg op på nye medlemmer
Next Welcome U ambassadør
Kategorier: