WELCOME U AMBASSADØR

Udgivet af Sara

Der er ikke noget så dejligt som personlig kontakt. En der kender forholdene i klubben, og som hjælper nye spillere og frivillige på plads.

Vi anbefaler at klubben har en kontaktperson – eller ambassadør om man vil – som kender klubben og ved hvordan klubben gerne vil have at et nyt medlem behandles ift. hvilket hold vedkommende skal placeres på hvilke ledere, der skal informeres, og som husker at følge op på det nye medlem for, at finde ud af om vedkommende er placeret rigtigt, eller om klubben skal foretage sig noget for, at gøre tingene bedre.

Det skal fremgå tydeligt hvem der er kontaktpersonen/ambassadøren, og det skal være let at få fat på personen.

Her er et par eksempler på hvordan det kan gøres. Øverst fra Enghaves velkomstfolder, hvor der er en beskrivelse af den person man skal tale med. Det giver en meget fin personlig tilgang til klubkontakten. I eksemplet er teksten på engelsk, hvilket udelukkende skyldes at det er sakset fra en velkomstfolder til internationale studerende.

Nederst er Lyngby-Gladsaxes hjemmeside forside, hvor man ikke er spor i tvivl om hvordan man kommer i kontakt med en ambassadør fra klubben. Ikke så mange dikkedarer.
FRA ENGHAVES VELKOMSTFOLDER


LYNGBY-GLADSAXE HJEMMESIDE
Kategorier: God velkomst

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *