UDARBEJD EN VELKOMSTPOLITIK

Udgivet af Sara

En velkomstpolitik kan være et nedskrevet dokument, som alle klubbens ledere og medlemmer naturligvis skal kende, hvor det er beskrevet hvordan man tager imod nye medlemmer. Det kan både være spillere, ledere og trænere. Der er ingen tvivl om at måden man bliver taget imod har en kæmpe betydning for hvordan et bekendtskab vil/kan udvikle sig.

En velkomstpolitik skal naturligvis tilpasses den enkelte klub, men der er ganske almindelige menneskelige dyder, der aldrig går af mode. 

Som eksempel på en hjælp til en god velkomst er her i højre side VLI’s velkomstfolder, som benyttes til at invitere nye medlemmer til klubben, på en måde, så der ikke er meget tvivl om, klubben gerne vil nye medlemmer, og nye medlemmer kan læse, hvad klubben tilbyder. Herud over tilbyder klubben at man kan få kontakt til en ambassadør, som vil hjælpe nye spillere godt ind i klubben.

Der er også et eksempel på en intern politik, ligeledes fra VLI, som beskriver hvordan klubben ønsker at sine ledere og trænere skal agere ift. at byde nye spillere og frivillige velkomne.
VELKOMST TIL NYE SPILLEREINTERN VELKOMSTPOLITIK
Kategorier: God velkomst

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *