Welcome U Ambassadør

Der er ikke noget så dejligt som personlig kontakt. En der kender forholdene i klubben, og som hjælper nye spillere og frivillige på plads.

Vi anbefaler at klubben har en kontaktperson - eller ambassadør om man vil - som kender klubben og ved hvordan klubben gerne vil have at et nyt medlem behandles ift. hvilket hold vedkommende skal placeres på hvilke ledere, der skal informeres, og som husker at følge op på det nye medlem for, at finde ud af om vedkommende er placeret rigtigt, eller om klubben skal foretage sig noget for, at gøre tingene bedre.

Det skal fremgå tydeligt hvem der er kontaktpersonen/ambassadøren, og det skal være let at få fat på personen.

Her er et par eksempler på hvordan det kan gøres. Øverst fra Enghaves velkomstfolder, hvor der er en beskrivelse af den person man skal tale med. Det giver en meget fin personlig tilgang til klubkontakten. I eksemplet er teksten på engelsk, hvilket udelukkende skyldes at det er sakset fra en velkomstfolder til internationale studerende.

Nederst er Lyngby-Gladsaxes hjemmeside forside, hvor man ikke er spor i tvivl om hvordan man kommer i kontakt med en ambassadør fra klubben. Ikke så mange dikkedarer.

 
Fra Enghaves velkomstfolder

enghave

Lyngby-Gladsaxe hjemmeside

lgv forside

Credits

Volleyball Danmark logo   

Volleypedia er udviklet, og drevet, af Volleyball Danmark, Bredde- og Udviklingsafdeling.

Gengivelse af materialet er kun tilladt, som uddrag, og med kreditering til Volleyball Danmark.

 

Medbestemmelse

Husk at vi meget gerne vil have ideer og input til indholdet i Volleypedia. Dermed kan alle være med til at bestemme udviklingen af opslagsværket.
Du kan læse mere på siden DELTAG I UDVIKLINGEN.

Ideer og kommentarer kan stiles til Niels Kliim