Udarbejd en velkomstpolitik

En velkomstpolitik kan være et nedskrevet dokument, som alle klubbens ledere og medlemmer naturligvis skal kende, hvor det er beskrevet hvordan man tager imod nye medlemmer. Det kan både være spillere, ledere og trænere. Der er ingen tvivl om at måden man bliver taget imod har en kæmpe betydning for hvordan et bekendtskab vil/kan udvikle sig.

En velkomstpolitik skal naturligvis tilpasses den enkelte klub, men der er ganske almindelige menneskelige dyder, der aldrig går af mode. 

Som eksempel på en hjælp til en god velkomst er her i højre side VLI's velkomstfolder, som benyttes til at invitere nye medlemmer til klubben, på en måde, så der ikke er meget tvivl om, klubben gerne vil nye medlemmer, og nye medlemmer kan læse, hvad klubben tilbyder. Herud over tilbyder klubben at man kan få kontakt til en ambassadør, som vil hjælpe nye spillere godt ind i klubben.

Der er også et eksempel på en intern politik, ligeledes fra VLI, som beskriver hvordan klubben ønsker at sine ledere og trænere skal agere ift. at byde nye spillere og frivillige velkomne.
 
Velkomst til nye spillere

VLI rekr folder 2016


Intern velkomstpolitik

VLI intern politik for nye spillere

Credits

Volleyball Danmark logo   

Volleypedia er udviklet, og drevet, af Volleyball Danmark, Bredde- og Udviklingsafdeling.

Gengivelse af materialet er kun tilladt, som uddrag, og med kreditering til Volleyball Danmark.

 

Medbestemmelse

Husk at vi meget gerne vil have ideer og input til indholdet i Volleypedia. Dermed kan alle være med til at bestemme udviklingen af opslagsværket.
Du kan læse mere på siden DELTAG I UDVIKLINGEN.

Ideer og kommentarer kan stiles til Niels Kliim