Holdsport

Hvad er Holdsport?

Holdsport er Danmarks største online system til at administrere og koordinere sportsklubber, hold og foreninger. Holdsport er et intranet for klubber og hold, hvor alle spillere og trænere kan logge ind og se hvad der sker på hold og til og afmelde sig aktiviteter.
Klubben kan desuden bruge det som sit medlemssystem, hvor alle de kan holde styr på samtlige medlemmer og tage kontingent og oprette en hjemmeside til klubben.

Holdsport gør dit liv som spiller, træner, forældre og klub nemt. Systemet kan af trænere og klubben bruges til let at administrere holdkalender, kontingentbetaling, spilleroversigt, føre relevante statistikker m.m.

For forældre og spillere

  • Automatiske påmindelser om kamp eller træning på SMS , push eller e-mail
  • Overblik over holdets kalender, som kan synkroniseres til din egen
  • Automatisk betaling af kontingent
  • Overblik over statistikker, bødekasse, kampens spiller, røde og gule kort m.m.


Som forælder har du ligeledes muligheden for at administrere dit barns spillerprofil, hvis barnets klub eller hold benytter Holdsport til at administrere kampe, holdkalender, m.m. Så har I muligheden modtage påmindelser på sms eller e-mail om kampe, træninger m.m.
Hvis der er behov for at oprette børneprofil til begge forældre, så er dette også muligt. Alle brugerens informationer vil blive delt til begge forældre. 

 

 

 

Credits

Volleyball Danmark logo   

Volleypedia er udviklet, og drevet, af Volleyball Danmark, Bredde- og Udviklingsafdeling.

Gengivelse af materialet er kun tilladt, som uddrag, og med kreditering til Volleyball Danmark.

 

Medbestemmelse

Husk at vi meget gerne vil have ideer og input til indholdet i Volleypedia. Dermed kan alle være med til at bestemme udviklingen af opslagsværket.
Du kan læse mere på siden DELTAG I UDVIKLINGEN.

Ideer og kommentarer kan stiles til Niels Kliim